|

|
|
SON YORUMLAR |
|

|
|
|
haberci: Emekliler üvey evlat mı? (3/9) haberci: 'Yanlıyım Çünkü Kütahyalıyım' (17/1) Ziyaretci: Bazı Okul İsimleri Değişiyor (15/12) Ziyaretci: 1987/2 TERTİP ERLER YEMİN ETTİ (12/12) Ziyaretci: Emet Esnaf Odaları Pilot Bölge (3/12) Ziyaretci: AKP İŞSİZLİĞİN ''İ'' SİNİ BİLE AĞZINA ALMASIN! (28/9) Ziyaretci: AV. TÜNÜR’E SEVGİ SELİ (8/9) Ziyaretci: AHMET ERBAŞ; ''BİZİM DAVAMIZ BU ŞEHRE HİZMETKAR OLMAK” (26/7) Ziyaretci: SP İl Başkanı Şaban Sağdıç: ''Değiştiler, Hemde Çok Değiştiler'' (20/7) Ziyaretci: “AKP bu rezalete son versin” (19/7)
|
|
|
|

|
|

|
|
KÜNYE |
|

|
|
|
SAHİBİ Kütahya Aktüel Gazete ve Reklamcılık Hizmetleri Adına Hasan DEMİR YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ Hasan DEMİR YÖNETİM YERİ Cumhuriyet Caddesi Avcılar İşhanı Kat:4 - KÜTAHYA Tel&Faks: 0(274) 223 20 28 E-Mail: kutahyaaktuel@gmail.com
|
|
|
|

|
|
|
Emet halk oyunları ekibi Türkiye 2.si
|
|
|
|

|
|
(2008-07-01 13:20:45)- Emet ilçesi Halk Eğitimi Müdürlüğü halk oyunları sitilize dalında Türkiye 2 ncisi oldu.
21 Haziran 2006 tarihinde Kırıkkale ilinde finale kalan 16 ekibin yarıştığı müsabakalarda 90.20 puan alarak Aydın ili Kuşadası ekibinin arkasından Halk Oyunları sitilize dalında Türkiye ikincisi oldu.
Emet ilçesi halk eğitimi müdürü Faruk Durmaz yaptığı açıklamada, "Emet ilçesi Halk Eğitim merkezi müdürlüğü olarak 3 Eylül halk oyunları ekibi, geçen yıl Kütahya birincisi olarak Tekirdağ ilindeki yarışmalarda Türkiye 4.sü olmuştu. Bu sene Halk Eğitimi merkezi müdürlüğü Halk oyunları ekibimiz sitilize ve geleneksel dallarda Kütahya ve Afyon illerindeki bölge yarışmalarında birinci oldu. Daha sonra sitilize dalda Kırıkkale ilindeki Türkiye final yarışmalarına katıldık. Burada 16 bölge birincilerinin katıldığı yarışmalarda Aydın ili Kuşadası ekibi 91.20 puanla birinci olurken Emet Halk Eğitimi müdürlüğü ekibimiz 90.20 puanla Türkiye 2.si oldu. Ekibiz 2 temmuz 2008 tarihlerinde Hatay ilinde geleneksel dalda yapılacak olan Türkiye Final yarışmasına katılacağız. Amacımız kıl payı ile kayıp ettiğimiz birinciliği kazanmaktır." Dedi.

|
|
|
|
|
|

|
Bu haber 251 defa okundu. |
|
|
|
| |
|
|
| | Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız. |
|
|
|
|
|