|
(2008-09-12 14:53:42)- Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe'nin girişimleri ile İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan huzur evi binasının projesi Vali Şükrü Kocatepe'nin beğenisini kazandı.
Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Bayındırlık ve İskan Müdürü Vahit Okumuşer ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Kahraman ile birlikte mevcut Huzurevi binasının yanına yapılacak olan yeni Huzurevi projesinde incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılarak hazırlanan proje, proje müellifi tarafından hazırlanmış ve Bayındırlık ve İskan Bakanlığının inceleme ve onayından geçtiği bildirildi. Gerekli görülen düzeltmeler Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünce tamamlandığı bildirilirken Eski Huzurevi yanına yapılacak olan yeni Huzurevi binası, 1 idari ve sosyal, 1 yatakhaneden oluşmakta olup 2 Blok şeklinde, Toplamda 8.000 m2 inşaat alanına sahip olan Huzurevi binası 107 yatak kapasiteli ve tüm sosyal amaçlı odalar bulunacak şekilde dizaynı gerçekleştirilecek.
Proje üzerinde değerlendirmeler yapan Vali Kocatepe, ihtiyaca yönelik talepleri proje üzerinde yerine getirildikten sonra ihaleye çıkılması için çalışmaların yapılmasını istedi. Mevcut hali ile yaşlılara hizmet noktasında zaman zaman sıkıntı yaşayan Huzurevi'nin yeni yapılacak tesisler ile sıkıntılarından kurtulacağı tahmin ediliyor.

|
|